ویروس شناسی
فهرست
- ۱- ساختمان تشریحی و شیمیایی میکروارگانیسمها (ویروسها)
- ۲- مکانیسمهای ایجاد بیماری توسط میکروارگانیسمها و میکروبیوم
- ۳- تاثیر عوامل فیزیکی و شیمیایی بر روی میکروارگانیسمها (ویروس)
- ۴- آنتی بیوتیکها (مکانیسمهای مقاومت) و ترکیبات ضد ویروسی
- ۵- آدنوویروسها و پاروویروسها
- ۶- پاپیلوما و پولیوما ویروسها
- ۷- اکتینومیستها، نوکاردیاها و ارتومیکسوویریده
- ۸- هرپسوریده و پاکسوریده
- ۹- رئوویریده
- ۱۰- رابدوویریده، پارامیکسوویریده، توگاویریده
- ۱۱- پیکورنا ویریده، نوروویریده، کرونا ویریده
- ۱۲- ویروس هپاتیت
- ۱۳- آربوویروسها و ویوسهای نوپدید
- ۱۴- رتروویریده
۱- ساختمان تشریحی و شیمیایی میکروارگانیسمها (ویروسها)
محتوای آکارئون
۲- مکانیسمهای ایجاد بیماری توسط میکروارگانیسمها و میکروبیوم
محتوای آکارئون
۳- تاثیر عوامل فیزیکی و شیمیایی بر روی میکروارگانیسمها (ویروس)
محتوای آکارئون
۴- آنتی بیوتیکها (مکانیسمهای مقاومت) و ترکیبات ضد ویروسی
محتوای آکارئون
۵- آدنوویروسها و پاروویروسها
محتوای آکارئون
۶- پاپیلوما و پولیوما ویروس
محتوای آکارئون
۷- اکتینومیستها، نوکاردیاها و ارتومیکسوویریده (ویروس)
محتوای آکارئون
۸- هرپسویریده و پاکسویریده
محتوای آکارئون
۹- رئوویریده
محتوای آکارئون
۱۰- رابدوویریده، پارامیکسوویریده، توگاویریده
محتوای آکارئون
۱۱- پیکورناویریده، نوروویریده، کروناویریده
محتوای آکارئون
۱۲- ویروس هپاتیت
محتوای آکارئون
۱۳- آربوویروسها و ویروسهای نوپدید
محتوای آکارئون
۱۴- رتروویریده
محتوای آکارئون