درس بیوشیمی
فهرست
- بیوشیمی تئوری
- ۱- اکسیداسیون بیولوژیک
- ۲- متابولیسم کربوهیدرات
- ۳- متابولیسم اسیدهای آمینه
- ۴- متابولیسم لیپیدها
- ۵- متابولیسم ترکیبات ازت دار
- ۶- متابولیسم یکپارچه
- ۷- آنزیم شناسی بالینی
- اصلاحیه جزوات
- تمام جزوات
- نمونهسوالات بیوشیمی
- بیوشیمی عملی
- ۱- کنترل کیفی در آزمایشگاه بالینی
- ۲- آنالیز ادرار
- ۳- آنزیمهای بالینی
- ۴- اندازهگیری گلوکز خون و HbA1C
- ۵- اندازه گیری هورمون ترییدوتیرونین با الایزا
- ۶- آزمایش لیپید
- ۷- الکتروفورز
- جزوه کامل
بیوشیمی تئوری
۱- اکسیداسیون بیولوژیک
محتوای آکارئون
۲- متابولیسم کربوهیدرات
بخش ۱
محتوای آکارئون
بخش ۲
محتوای آکارئون
بخش ۳
محتوای آکارئون
اسلاید
محتوای آکارئون
۳- متابولیسم اسیدهای آمینه
بخش ۱
محتوای آکارئون
بخش ۲
محتوای آکارئون
۴- متابولیسم لیپیدها
محتوای آکارئون
۵- متابولیسم ترکیبات ازت دار
بخش ۱
محتوای آکارئون
بخش ۲
محتوای آکارئون
۶- متابولیسم یکپارچه
محتوای آکارئون
۷- آنزیم شناسی بالینی
محتوای آکارئون
اصلاحیه جزوات
محتوای آکارئون
بیوشیمی عملی
۱- کنترل کیفی در آزمایشگاه بالینی
محتوای آکارئون
۲- آنالیز ادرار
۳- آنزیمهای بالینی
۴- اندازهگیری گلوکز خون و HbA1C
۵- اندازه گیری هورمون ترییدوتیرونین با الایزا
۶- آزمایش لیپید
محتوای آکارئون