باکتری شناسی

فهرست

۱- ساختمان تشریحی و شیمیایی میکروارگانیسم‌ها (باکتری)

محتوای آکارئون
  • ۲.۶ مگابایت
  • ۲۱ صفحه
  • استاد: دکتر بیگ‌وردی
  • نویسندگان: محمدامین خرقانی، محمد رفیع‌زاده قراملکی، سید علی ابوالحسنی

ویدیوی اول:
  • ۴۰ مگابایت
  • ۱۴ دقیقه
ویدیوی دوم:
  • ۳۵ مگابایت
  • ۱۲ دقیقه
ویدیوی سوم:
  • ۴۱ مگابایت
  • ۱۴ دقیقه
ویدیوی چهارم:
  • ۳۳ مگابایت
  • ۱۲ دقیقه

۲- فیزیولوژی رشد، متابولیسم و ژنتیک میکروارگانیسم‌ها

محتوای آکارئون
  • ۱.۵ مگابایت
  • ۱۹ صفحه
  • استاد: دکتر عینی
  • نویسندگان: سپیده پشت‌دار، محمدحسین اسلامی، امیرحامد سفری

ویدیوی اول:
  • ۳۲ مگابایت
  • ۱۲ دقیقه
ویدیوی دوم:
  • ۲۸ مگابایت
  • ۱۱ دقیقه
ویدیوی سوم:
  • ۲۶ مگابایت
  • ۹ دقیقه
ویدیوی چهارم:
  • ۵۰ مگابایت
  • ۱۷ دقیقه

۳- مکانیزم ایجاد بیماری توسط میکروارگانیسم‌ها و میکروبیوم

محتوای آکارئون
اسلاید اول:
  • ۱ مگابایت
  • ۱۲ صفحه
  • استاد: دکتر حلیمی
  • ۱.۷ مگابایت
  • ۳۰ صفحه
  • استاد: دکتر حلیمی
  • ۱ مگابایت
  • ۱۷ صفحه
  • استاد: دکتر حلیمی

جزوه اول:

  • ۳.۳ مگابایت
  • ۱۹ صفحه
  • استاد: دکتر حلیمی
  • نویسندگان: سمانه توتونچیان، سحر افصحی، آریا جلیلی

جزوه دوم:

  • ۸۰۷ کیلوبایت
  • ۶ صفحه
  • استاد: دکتر حلیمی
  • نویسندگان: آریا جلیلی، محمدرضا سلمانی

  • ۲۰ مگابایت
  • ۱۸ دقیقه

۴- تاثیر عوامل فیزیکی و شیمیایی بر روی میکروارگانیسم‌ها

محتوای آکارئون
  • ۷۲۵ کیلوبایت
  • ۲۶ صفحه
  • استاد: دکتر بهادر

  • ۳۲ مگابایت
  • ۳۳ دقیقه

۵- آنتی‌بیوتیک‌ها

محتوای آکارئون
  • ۲.۸ مگابایت
  • ۵۸ صفحه
  • استاد: دکتر جبل‌عاملی
  • ۲.۶ مگابایت
  • ۱۸ صفحه
  • استاد: دکتر جبل‌عاملی
  • نویسندگان: محمدرضا دیباوند، محمدحسین رضایی، امیرحسام سپاهی

ویدیوی اول:

  • ۲۰ مگابایت
  • ۹ دقیقه

ویدیوی دوم:

  • ۲۷ مگابایت
  • ۱۱ دقیقه

ویدیوی سوم:

  • ۲۰ مگابایت
  • ۸ دقیقه

ویدیوی چهارم:

  • ۳۴ مگابایت
  • ۱۲ دقیقه

۶- آنتی‌بیوتیک‌ها (مکانیزم مقاومت)

محتوای آکارئون
  • ۲.۳ مگابایت
  • ۲۱ صفحه
  • استاد: دکتر جبل‌عاملی

  • ۱.۹ مگابایت
  • ۱۵ صفحه
  • استاد: دکتر جبل‌عاملی
  • نویسندگان: هانیه سهیلی‌مقدم، امیرعلی اهرابی، محمدجواد خانی

  • ۴۵ مگابایت
  • ۱۸ دقیقه

۷- کوکسی های گرم مثبت

محتوای آکارئون
  • ۴.۱ مگابایت
  • ۳۶ صفحه
  • استاد: دکتر ایمان‌عینی

  • ۱.۵ مگابایت
  • ۱۹ صفحه
  • استاد: دکتر ایمان‌عینی
  • نویسندگان: مهتاب دارابی، عرفان جنت‌علی‌پور، شایان باقری، سارا بستانی

ویدیوی اول:
  • ۲۸ مگابایت
  • ۱۳ دقیقه
ویدیوی دوم:
  • ۳۷ مگابایت
  • ۱۸ دقیقه
ویدیوی سوم:
  • ۴۰ مگابایت
  • ۲۰ دقیقه
ویدیوی چهارم:
  • ۱۷ مگابایت
  • ۹ دقیقه

۸- کوکسی های گرم مثبت (GAS و GBS،پنوموکوک‌ها و انتروکوک‌ها)

محتوای آکارئون
  • ۲.۲ مگابایت
  • ۱۹ صفحه
  • استاد: دکتر بیگ‌وردی
  • نویسندگان: سعیده حسن‌پور، محمدرضا پورموسی،محمدرضا سلمانی

ویدیوی اول:

  • ۳۷ مگابایت
  • ۱۴ دقیقه

ویدیوی دوم:

  • ۴۰ مگابایت
  • ۱۵ دقیقه

ویدیوی سوم:

  • ۴۳ مگابایت
  • ۱۷ دقیقه

ویدیوی چهارم:

  • ۴۳ مگابایت
  • ۱۷ دقیقه

ویدیوی پنجم:

  • ۴۸ مگابایت
  • ۱۹ دقیقه

۹- باکتری های گرم منفی بی هوازی

محتوای آکارئون
  • ۶۸۵ کیلوبایت
  • ۹ دقیقه
  • استاد: دکتر ایمان‌عینی
  • ۷۰۰ کیلوبایت
  • ۶ صفحه
  • استاد: دکتر ایمان‌عینی
  • نویسندگان: بیتا سمن‌آبادی، محدثه درودی، مائده سیف‌الهی

۱۰- کوکسی های گرم منفی (نایسریا)

محتوای آکارئون
  • ۳.۲ مگابایت
  • ۳۲ دقیقه
  • استاد: دکتر ایمان‌عینی

  • ۴.۲ مگابایت
  • ۱۲ صفحه
  • استاد: دکتر ایمان‌عینی
  • نویسندگان: مهدی امیرلو، آیدا دادستان، آرمین بابایی سمیرمی

۱۱- باسیل های گرم مثبت اسپوردار (کلستریدیوم ها)

محتوای آکارئون

اسلاید اول:

  • ۶۴ مگابایت
  • ۴۹ صفحه
  • استاد: دکتر فیض‌آبادی

اسلاید دوم:

  • ۴۱ مگابایت
  •  ۳۰ صفحه
  • استاد: دکتر فیض‌آبادی

  • ۲.۱ مگابایت
  • ۱۷ صفحه
  • استاد: دکتر فیض‌آبادی
  • نویسندگان: مهدی احمدی، کسری پیراهش، امیر جبیری

۱۲- باسیل‌های گرم مثبت اسپور دار (باسیلوس آنتراسیس و سرئوس) و مایکوباکتریوم‌ها (جذام)

محتوای آکارئون

اسلاید اول:

  • ۳.۵ مگابایت
  • ۳۶ صفحه
  • استاد: دکتر جبل‌عاملی

اسلاید دوم:

  • ۲۰۰ کیلوبایت
  •  ۱۶ صفحه
  • استاد: دکتر فیض‌آبادی

اسلاید سوم (نسخه پاورپوینت اسلاید دوم):

  • ۲۴.۶ مگابایت
  •  ۱۶ صفحه
  • استاد: دکتر فیض‌آبادی

  • ۲ مگابایت
  • ۱۴ صفحه
  • استاد: دکتر ایمان‌عینی
  • نویسندگان: فاطمه افضلی، محمدرضا پورموسی، احمد اسلامی

ویدیوی اول:

  • ۲۸ مگابایت
  • ۱۱ دقیقه

ویدیوی دوم:

  • ۳۲ مگابایت
  • ۱۳ دقیقه

ویدیوی سوم:

  • ۲۰ مگابایت
  • ۸ دقیقه

۱۳- مایکوباکتریوم (سل)

محتوای آکارئون

اسلاید اول: لینک اضافه شه

  • ۱۰۱ مگابایت
  • ۵۷ صفحه

اسلاید دوم:

  • ۶۲۹ کیلوبایت
  •  ۵۷ صفحه

  • ۱.۴ مگابایت
  • ۱۳ صفحه
  • استاد: دکتر فیض‌آبادی
  • نویسندگان: پگاه بابایی، رضا رهبری کرامت، علی زرین‌نیا

۱۴- اکتینومیست‌ها، نوکاردیاها و ارتومیکسوویریده

محتوای آکارئون
  • ۴۶ مگابایت
  • ۴۰ صفحه

  • ۱.۸ مگابایت
  • ۲۰ صفحه
  • استاد: دکتر فیض‌آبادی
  • نویسندگان: سجاد حمزه‌پور، امیررضا جلیلی، رضا ساری‌خانی

۱۵- باسیل‌های گرم مثبت (کورینه باکتریوم، لیستریا)

محتوای آکارئون
  • ۲.۲ مگابایت
  • ۴۵ صفحه
  • استاد: دکتر بیگ‌وردی

  • ۲.۹ مگابایت
  • ۱۷ صفحه
  • استاد: دکتر بیگ‌وردی
  • نویسندگان: شکیبا دانشور، مهدی دنکوب، آریا خضرپور

ویدیوی اول:

  • ۴۲ مگابایت
  • ۱۵ دقیقه

ویدیوی دوم:

  • ۳۲ مگابایت
  • ۱۲ دقیقه

ویدیوی سوم:

  • ۳۱ مگابایت
  • ۱۲ دقیقه

ویدیوی چهارم:

  • ۴۶ مگابایت
  • ۱۷ دقیقه

ویدیوی پنجم:

  • ۳۱ مگابایت
  • ۱۲ دقیقه

۱۶- باسیل‌های گرم منفی (انتروباکتریاسیه)

محتوای آکارئون
  •  ۲.۷ مگابایت
  • ۴۹ صفحه
  • استاد: دکتر جمالی

  • ۱.۳ مگابایت
  • ۱۶ صفحه
  • استاد: دکتر جبل‌عاملی
  • نویسندگان: آرمان خانجانی، یزدان خسروانیان، سبا ثابت

ویدیوی اول:

  • ۳۳ مگابایت
  • ۱۴ دقیقه

ویدیوی دوم:

  • ۵۰ مگابایت
  • ۲۰ دقیقه

ویدیوی سوم:

  • ۳۲ مگابایت
  • ۱۳ دقیقه

ویدیوی چهارم:

  • ۲۱ مگابایت
  • ۹ دقیقه

۱۷- ادامه باسیل‌های گرم منفی (انتروباکتریاسیه)

محتوای آکارئون
  •  ۱۱.۴ مگابایت
  • ۳۸ صفحه
  • استاد: دکتر حلیمی

  • ۱.۱ مگابایت
  • ۱۲ صفحه
  • استاد: دکتر حلیمی
  • نویسندگان: نگین سلطان‌زاده، محمد رحیمی، آرش بالاگبری

۱۸- باسیل‌های گرم منفی (پسودوموناس، اسینتوباکتر و سایر نان‌فرمنترها)

محتوای آکارئون
  • ۱.۶ مگابایت
  • ۱۲ صفحه
  • استاد: دکتر جبل‌عاملی
  • نویسندگان: هوتن دهقانی‌پیشه، هومان ستوده‌نیا، محمدرضا پورموسی

ویدیوی اول:

  • ۱۷ مگابایت
  • ۷ دقیقه

ویدیوی دوم:

  • ۳۲ مگابایت
  • ۱۳ دقیقه

ویدیوی سوم:

  • ۲۲ مگابایت
  • ۹ دقیقه

ویدیوی چهارم:

  • ۳۲ مگابایت
  • ۱۳ دقیقه

ویدیوی پنجم:

  • ۸ مگابایت
  • ۳ دقیقه

ویدیوی ششم:

  • ۱۴ مگابایت
  • ۶ دقیقه

ویدیوی هفتم:

  • ۲۹ مگابایت
  • ۱۲ دقیقه

۱۹- اسیل‌های گرم منفی (ویبریو ناسیه، کمپیلوباکتر و...)

محتوای آکارئون

اسلاید اول:

  • ۲۸۸ کیلوبایت
  • ۱۳ صفحه
  • استاد: دکتر بنک‌دار هاشمی

اسلاید دوم:

  • ۵۳۲ کیلوبایت
  • ۱۷ صفحه
  • استاد: دکتر بنک‌دار هاشمی

اسلاید سوم:

  • ۸۶۱ کیلوبایت
  • ۱۶ صفحه
  • استاد: دکتر بنک‌دار هاشمی

اسلاید چهارم:

  • ۴۸۲ کیلوبایت
  • ۱۷ صفحه
  • استاد: دکتر بنک‌دار هاشمی

اسلاید پنجم:

  • ۵۲۷ کیلوبایت
  • ۲۰ صفحه
  • استاد: دکتر بنک‌دار هاشمی

اسلاید ششم:

  • ۵۰۷ کیلوبایت
  • ۱۹ صفحه
  • استاد: دکتر بنک‌دار هاشمی

  • ۲ مگابایت
  • ۲۱ صفحه
  • استاد: دکتر بنک‌دار
  • نویسندگان: درسا سیمیاری، محمدرضا سلمانی، محمدحسین اسلامی

ویدیوی اول:

  • ۴۸ مگابایت
  • ۲۱ دقیقه

ویدیوی دوم:

  • ۳۵ مگابایت
  • ۱۵ دقیقه

ویدیوی سوم:

  • ۳۸ مگابایت
  • ۱۹ دقیقه

ویدیوی چهارم:

  • ۴۶ مگابایت
  • ۱۹ دقیقه

ویدیوی پنجم:

  • ۴۳ مگابایت
  • ۱۷ دقیقه

ویدیوی ششم:

  • ۳۵ مگابایت
  • ۱۶ دقیقه

۲۰- باسیل‌های گرم منفی (بروسلا، بوردتلا و فرانسیسلا)

محتوای آکارئون
  • ۲.۱ مگابایت
  • ۱۴ صفحه
  • استاد: دکتر بهادر

  •  ۲۲ مگابایت
  • ۲۳ دقیقه

۲۱- باسیل‌های گرم منفی (هموفیلوس، لژیونلا، پاستورلا)

محتوای آکارئون

اسلاید اول:

  •  ۸۴۱ کیلوبایت
  • ۲۹ صفحه
  • استاد: دکتر بنک‌دار هاشمی

اسلاید دوم:

  •  ۱ مگابایت
  • ۲۱ صفحه
  • استاد: دکتر بنک‌دار هاشمی

اسلاید سوم:

  •  ۱ مگابایت
  • ۲۲ صفحه
  • استاد: دکتر بنک‌دار هاشمی

  • ۱.۷ مگابایت
  • ۱۵ صفحه
  • استاد: دکتر بنکدار
  • نویسندگان: البرز امیری‌فر، مهدی حاجی‌زاده، امیررضا سلیمانی‌فرد

ویدیوی اول:
  • ۳۲ مگابایت
  • ۱۵ دقیقه
ویدیوی دوم:
  • ۳۰ مگابایت
  • ۱۳ دقیقه
ویدیوی سوم:
  • ۳۴ مگابایت
  • ۱۶ دقیقه
ویدیوی چهارم:
  • ۳۴ مگابایت
  • ۱۶ دقیقه
ویدیوی پنجم:
  • ۳۳ مگابایت
  • ۱۷ دقیقه
ویدیوی ششم:
  • ۳۱ مگابایت
  • ۱۷ دقیقه

۲۲- باسیل‌های گرم منفی (مایکوپلاسما، کلامیدیا، ریکتزیا)

محتوای آکارئون
  • ۱.۸ مگابایت
  • ۱۷ صفحه
  • استاد: دکتر بهادر
  •  ۱۷ مگابایت
  • ۱۷ دقیقه

۲۳- اسپیروکتاسیه (بورلیا، لپتوسپیرا،ترپونما)

محتوای آکارئون
  • ۱.۶ مگابایت
  • ۵۳ صفحه
  • استاد: دکتر بیگ‌وردی
  • ۱.۳ مگابایت
  • ۱۳ صفحه
  • استاد: دکتر بیگ‌وردی
  • نویسندگان: سپهر کوشا، آریا جلیلی، سارا محمدی

ویدیوی اول:
  • ۵۰ مگابایت
  • ۱۸ دقیقه
ویدیوی دوم:
  • ۴۰ مگابایت
  • ۱۵ دقیقه
ویدیوی سوم:
  • ۳۷ مگابایت
  • ۸ دقیقه
ویدیوی چهارم:
  • ۳۲ مگابایت
  • ۸ دقیقه
ویدیوی پنجم:
  • ۴۲ مگابایت
  • ۸ دقیقه

نمونه‌سوالات باکتری‌شناسی

محتوای آکارئون

نمونه‌سوال اول:

  • ۲۰۰ کیلوبایت
  • ۱۶ صفحه

نمونه‌سوال دوم:

  • ۹۶ کیلوبایت
  • ۱۲ صفحه

نمونه‌سوال سوم:

  • ۵۸۷ کیلوبایت
  • ۹ صفحه

دانلود فایل چهارم:

  • ۲۷.۴ مگابایت
  • شامل ۸ نمونه سوال