باکتری شناسی
فهرست
- ۱- ساختمان تشریحی و شیمیایی میکروارگانیسمها (باکتری)
- ۲- فیزیولوژی رشد، متابولیسم و ژنتیک میکروارگانیسمها
- ۳- مکانیزم ایجاد بیماری توسط میکروارگانیسمها و میکروبیوم
- ۴- تاثیر عوامل فیزیکی و شیمیایی بر روی میکروارگانیسمها
- ۵- آنتیبیوتیکها
- ۶- آنتیبیوتیکها (مکانیزم مقاومت)
- ۷- کوکسی های گرم مثبت
- ۸- کوکسی های گرم مثبت (GAS و GBS، پنوموکوکها و انتروکوکها)
- ۹- باکتری های گرم منفی بی هوازی
- ۱۰- کوکسی های گرم منفی (نایسریا)
- ۱۱- باسیل های گرم مثبت اسپوردار (کلستریدیوم ها)
- ۱۲- باسیلهای گرم مثبت اسپور دار (باسیلوس آنتراسیس و سرئوس) و مایکوباکتریومها (جذام)
- ۱۳- مایکوباکتریوم (سل)
- ۱۴- اکتینومیستها، نوکاردیاها و ارتومیکسوویریده
- ۱۵- باسیلهای گرم مثبت (کورینه باکتریوم، لیستریا)
- ۱۶- باسیلهای گرم منفی (انتروباکتریاسیه)
- ۱۷- ادامه باسیلهای گرم منفی (انتروباکتریاسیه)
- ۱۸- باسیلهای گرم منفی (پسودوموناس، اسینتوباکتر و سایر نانفرمنترها)
- ۱۹- اسیلهای گرم منفی (ویبریو ناسیه، کمپیلوباکتر و...)
- ۲۰- باسیلهای گرم منفی (بروسلا، بوردتلا و فرانسیسلا)
- ۲۱- باسیلهای گرم منفی (هموفیلوس، لژیونلا، پاستورلا)
- ۲۲- باسیلهای گرم منفی (مایکوپلاسما، کلامیدیا، ریکتزیا)
- ۲۳- اسپیروکتاسیه (بورلیا، لپتوسپیرا،ترپونما)
- نمونه سوالات باکتریشناسی
۱- ساختمان تشریحی و شیمیایی میکروارگانیسمها (باکتری)
محتوای آکارئون
۲- فیزیولوژی رشد، متابولیسم و ژنتیک میکروارگانیسمها
محتوای آکارئون
۳- مکانیزم ایجاد بیماری توسط میکروارگانیسمها و میکروبیوم
محتوای آکارئون
۴- تاثیر عوامل فیزیکی و شیمیایی بر روی میکروارگانیسمها
۵- آنتیبیوتیکها
محتوای آکارئون
۶- آنتیبیوتیکها (مکانیزم مقاومت)
محتوای آکارئون
۷- کوکسی های گرم مثبت
محتوای آکارئون
۸- کوکسی های گرم مثبت (GAS و GBS،پنوموکوکها و انتروکوکها)
محتوای آکارئون
۹- باکتری های گرم منفی بی هوازی
محتوای آکارئون
۱۰- کوکسی های گرم منفی (نایسریا)
محتوای آکارئون
۱۱- باسیل های گرم مثبت اسپوردار (کلستریدیوم ها)
محتوای آکارئون
۱۲- باسیلهای گرم مثبت اسپور دار (باسیلوس آنتراسیس و سرئوس) و مایکوباکتریومها (جذام)
محتوای آکارئون
۱۳- مایکوباکتریوم (سل)
محتوای آکارئون
۱۴- اکتینومیستها، نوکاردیاها و ارتومیکسوویریده
محتوای آکارئون
۱۵- باسیلهای گرم مثبت (کورینه باکتریوم، لیستریا)
محتوای آکارئون
۱۶- باسیلهای گرم منفی (انتروباکتریاسیه)
محتوای آکارئون
۱۷- ادامه باسیلهای گرم منفی (انتروباکتریاسیه)
محتوای آکارئون
۱۸- باسیلهای گرم منفی (پسودوموناس، اسینتوباکتر و سایر نانفرمنترها)
محتوای آکارئون
۱۹- اسیلهای گرم منفی (ویبریو ناسیه، کمپیلوباکتر و...)
محتوای آکارئون
اسلاید اول:
- ۲۸۸ کیلوبایت
- ۱۳ صفحه
- استاد: دکتر بنکدار هاشمی
اسلاید دوم:
- ۵۳۲ کیلوبایت
- ۱۷ صفحه
- استاد: دکتر بنکدار هاشمی
اسلاید سوم:
- ۸۶۱ کیلوبایت
- ۱۶ صفحه
- استاد: دکتر بنکدار هاشمی
اسلاید چهارم:
- ۴۸۲ کیلوبایت
- ۱۷ صفحه
- استاد: دکتر بنکدار هاشمی
اسلاید پنجم:
- ۵۲۷ کیلوبایت
- ۲۰ صفحه
- استاد: دکتر بنکدار هاشمی
اسلاید ششم:
- ۵۰۷ کیلوبایت
- ۱۹ صفحه
- استاد: دکتر بنکدار هاشمی
۲۰- باسیلهای گرم منفی (بروسلا، بوردتلا و فرانسیسلا)
۲۱- باسیلهای گرم منفی (هموفیلوس، لژیونلا، پاستورلا)
محتوای آکارئون
۲۲- باسیلهای گرم منفی (مایکوپلاسما، کلامیدیا، ریکتزیا)
۲۳- اسپیروکتاسیه (بورلیا، لپتوسپیرا،ترپونما)
محتوای آکارئون
نمونهسوالات باکتریشناسی
محتوای آکارئون